HomeBanner-No

Velkommen til den første og den eneste

PARAGLAJDING tilbudet i Serbia

 

Vi er gjennomsnittlig piloter, som ønsker å presentere sin region på best mulig måte som det beste stedet for paragliding i Serbia.

Dette er det området av fjell Zlatibor, med høyde og avlastningsoverflate er kanskje det beste stedet på Balkan, der Gud ga predisposisjon for paragliding.

Gjennom historie Zlatibor er kjent  at østerrikere og tyskere, mellom første og andre verdenskrig, hadde de et treningssenter for piloter.

Under Kongeriket Jugoslavia, var det også hovedkvarteret i luftfa. Det er velkjent at de første pilotene, Air kongedømmet Jugoslavia, utdannet i Fransuskoj.

I april 1941 ble krigen i denne regionen stasjonert to militære flyplasser og Kongeriket Jugoslavia, en i Tatojevića Pozega og en Preljina nær Cacak.

Hele historien om prosjektet ble lansert i 2005, da brødrene Smiljanići fra Zlatibor etablert Paragliding club "AVIS" og paragliding skolen som jobber på klubben. I dag "avis" paragliding instruktører er de beste i Serbia Zoran Petrovic Gugi og Branko Jankovic.

Nå samles vi rundt ideen om å gi støtte til piloter fra hele verden som ønsker å besøke og nyte flyturen med oss.

For en start har vi gjort fem programmer:

De to første ble kalt "flyr og Trene" og er designet for å fly og opplæring i Zlatibor regionen og det inkluderer: transport til og fra den internasjonale flyplassen i Beograd - Zlatibor til våre seter,  frokost i caffe"PHOENIX - LAKE", alle retransport nødvendig under hele dagen opphold, en fridag med rafting på elver Drina og Lim, Mat pake (Sandwich, 0.5l vann, juice 0.3l, 0.5l mineralvann). Programmet er utviklet av treningssentre for piloter, uten en lisens, men bare med tilstedeværelse av en instruktør fra samme opplæring sentrum, og selvfølgelig med en sertifisert utstyr.

De tredje program vi kalt "long" og er laget for piloter som ønsker å utforske de alt omkringliggende  i den større regionen Zlatibor, alle på 7 dager. Denne pakken inkluderer også: transport til og fra den internasjonale flyplassen i Beograd,  frokost "PHOENIX LAKE" (. Restauranter i Prijepolje Arilje "overnatting i nærheten av stedet".), All nødvendig retransport, med en hviledag rafting på elven Lim, flyr i Prijepolje, Flying Malice – Arilje. Molig  bade i reneste elven Rzav., Matpak (Sandwich, 0.5l vann, juice 0.3l, 0.5l mineralvann). Dette programmet er utviklet for å støtte: PK "Pegasus" Ivanjica og PK "White Angel" Prijepolje.

Den fjerde program vi kalt "eventyr" for piloter for eventyrere som ønsker å utforske  alt i vestlige Serbia. Den inneholder alt forrige med tillegg av fjell Kopaonik og Valjevo. I dette programmet, sammarbeider vi med PK og "EOL" Kraljevo og PK "fanatisk" Valjevo.

For piloter som liker å fly uforpliktende, har vi laget et program som inkluderer flying i Zlatibor omroder, med felt pakke (Sandwich, 0.5l vann, juice 0.3l, 0.5l mineralvann), vår retransportom eller uten i henhold til dine ønsker.

FOR ANY QUESTION PLEASE SEND US E-MAIL ON THE
paragliding@paraglidingserbia.com

(c)2012-2013 by SPORT UNION “ARES”  software by Ana p.t.r. Arilje
optimized for 1024x768, IExplorer 8.x, Mozilla Firefox 12.x, Chrome 18.x or latter

PARAGLIDING NETTSTEDETI ARES

ZLATIBOR -
ARMY

N-NE

ZLATIBOR -
OXEN

S-SW

ZLATIBOR -
FARM

N-NE

ZLATIBOR -
CURVE WILLOV

NW-N

ARILJE -
KLOKOC

NW-NE

ARILJE -
MALIC

NW-NE

CACAK -
OVCAR

N-NE

IVANJICA -
MUCINA VOD.

SW-W

VALJEVO -
DIVCIBARE

S-SW

POZEGA -
LORET

SE-S


PRIJEPOLJE

S-SW

local presentation

.KMZ

BackTop
BackTopLeft